Download Dr Zaki Zamani Azam Guna Pendekatan Politik Khidmat- Di Kuala Kedah Music Mp3


Title: Dr Zaki Zamani Azam Guna Pendekatan Politik Khidmat- Di Kuala Kedah.mp3
Uploaded on: 27 April 2013
Duration: 04:29
File Size: 5.39 MB
View Count: 498
Like: 2
Dislike: 2
Favourite: 0
Comment: 0
Upload by: Umno Hq
Source: youtube.com
Download: Dr Zaki Zamani Azam Guna Pendekatan Politik Khidmat- Di Kuala Kedah.mp3

KUALA KEDAH, 23 April - Calon Barisan Nasional (BN) P 010, Parlimen Kuala Kedah, Dr Zaki Zamani Abd Rashid berazam untuk menjadikan politik khidmat sekiranya pengundi di kawasan berkenaan memberikan peluang kepada beliau pada Pilihan Raya Umum (PRU) kali ini.

Menurut beliau kepercayaan yang diberikan oleh rakyat adalah satu pengiktirafan yang cukup tinggi dan atas hakikat itu politik khidmat adalah cara terbaik untuk membalas segala kepercayaan yang telah diberikan oleh pengundi nanti.

"Jika diberi kepercayaan kelak saya akan membawa perubahan kawasan ini dan saya berpegang kepada prinsip politik yang berbentuk khidmat. Politik khidmat maknanya kita sentiasa ambil berat hal ehwal rakyat dan pembangunan segenap aspek yang berterusan di Kuala Kedah ini.

"Memandangkan sebelum ini kita dapat lihat pembangunan keseluruhannya agak ketinggalan dan tidak ada pembangunan yang ketara. Insyallah saya berazam untuk bawa satu perubahan bukan sahaja dalam fizikal serta perubahan prasarana yang baru tetapi juga untuk pembangunan minda, sahsiah, mewujudkan golongan belia yang berilmu dan beriman. Insyallah," katanya dalam temubual eksklusif bersama UMNO-Online, di sini, hari ini.

Beliau yang merupakan antara sebahagian daripada muka baru yang terdiri daripada golongan muda serta professional yang diketengahkan BN pada PRU-13 kali ini seterusnya menambah senario tersebut membuktikan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib melakukan transformasi politik yang berani.

"Ini satu pengiktirafan yang besar kepada golongan muda dan belia yang mana kepercayaan telah diberikan oleh PM untuk membawa suara golongan ini ke Dewan Rakyat...Insyaallah.. dan ini juga menunjukkan BN telah iktiraf golongan professional sebagai pelapis kepimpinan kepada barisan yang ada sekarang.

"Dan sudah tentu ini juga satu tranformasi politik yang berani oleh PM selain transformasi yang hakiki. Kepada para pengundi berilah kami peluang untuk berkhidmat sebaik mungkin," katanya.

Berhubung antara agenda yang akan dibawa kelak sekiranya diberikan peluang di Kuala Kedah nanti, Dr Zaki menggariskan beberapa perkara utama yang akan diberikan keutamaan antaranya memberi tumpuan untuk meningkatkan lagi infrstruktur jeti Kuala Kedah.

"Dalam aku janji manifesto BN Kedah itu sendiri, kita telah kemukakan perkara ini dan keduanya bercadang untuk bina 'parking' yang baru di jeti tersebut agar ianya lebih selesa. Begitu juga dengan pelbagai agenda lain sepertimana yang terkandung di dalam aku janji kita yang mana akan dilaksanakan nanti jika diberikan peluang kelak. Insyallah," katanya. -MediaUMNO

If the file does not work please report this to our staff with using our contact form.
Share: Now you are one step closer to sharing Dr Zaki Zamani Azam Guna Pendekatan Politik Khidmat- Di Kuala Kedah Songs on the web or listening it. To provide free download service forever, we need your support so please tell your friends and family about this site.

If you think there is any problem with the video and you want to remove the video please report to Youtube with url http://youtu.be/_qkkhdgUknU

Related Dr Zaki Zamani Azam Guna Pendekatan Politik Khidmat- Di Kuala Kedah Mp3

Size : 4.49 MB • Upload: 13 Oct 2012
Size : 4.33 MB • Upload: 30 Jul 2015
Size : 4.81 MB • Upload: 21 Jan 2016
Size : 6.13 MB • Upload: 09 Apr 2012
Size : 7.53 MB • Upload: 04 Dec 2011